Tietoa blogista

Nimeni on Jaakko ja olen kolmekymppinen stadilaiskundi. Olen opiskellut viestintää, teen töitä markkinointialalla ja harrastuksiini kuuluvat laatuleffat ja -sarjat, kuntoilu sekä lifestyle-asiat. Lifestylella tarkoitan siis paremman/terveemmän elämän tavoittelua. Tykkään ns. hyötyliikunnasta (kävelyistä, pyöräilystä, juoksutakseista) ja olen käynyt salilla (epä)säännöllisesti kymmenisen vuotta.

Sali-intoiluni liittyy pitkälti tuohon terveemmän elämän tavoitteluun. En halua huomata kuusikymppisenä olevani aivan rikki ja jo toinen jalka haudassa. Haluan olla aktiivinen ja nauttia elämästä niin kauan kuin pystyn. Tämän lisäksi lihaksissa on tietty esteettinen puoli, haluan näyttää myös hyvältä ja terveeltä. En kuitenkaan ole mikään kehonrakentaja; olen 175 cm pitkä ja painoa on 75 kiloa terveellä rasvaprosentilla.

Tällä blogilla haluan jakaa omia vinkkejäni lihasten kasvattamiseen. Vinkeillä tarkoitan yksinkertaisia konsteja pumppaamisen tehostamiseen ja perustietoa lihasten toiminnasta. En ole personal trainer, ammattiurheilija tai vastaava.