Kysymyksiä blogista

Mikä on blogin tarkoitus?

Jaan blogissa vinkkejä ja perustietoa lihasten kasvattamisesta, ylläpidosta ja kaikkeen asiaan liittyvästä, aina ravitsemusasioista yksinkertaisiin treenivinkkeihin. Haluan auttaa muita saavuttamaan toivomansa kropan tarjoamatta yksityiskohtaisia treeniohjelmia ja vastaavia, sekä levittää yleistä tietämystä aiheesta.

Mihin kirjoitukset perustuvat?

Blogi perustuu pitkälti omakohtaiseen kymmenvuotiseen salikokemukseen ja ”lihastieteen” perusasioihin. Ravitsemusasioissa jaan yleisesti hyväksyttyjä ja tiedostettuja faktoja ja muissa sellaista tietoa, jota olen oman matkani kautta kerännyt. En väitä olevani alan asiantuntija, esim. personal trainer tai kehonrakentaja, mutta keskivertoihmiseen verrattuna olen kyllä melko hyvässä kunnossa.

Kenelle blogi on suunniteltu?

Blogia lähdin tekemään tavalliset tallaajat ja harrastelijakuntoilijat mielessä. Jos kaipaat pelkistettyä ja helposti pureskeltavaa tietoa aiheesta, uskon että kirjoituksista on sinulle hyötyä. Jos tiedostat olevasi jo timmissä kunnossa, tai sinulla tarkkaan suunnitellut treeniohjelmat ja ruokavaliot yms. suosittelen muita lähteitä.

Mistä muualta löydän tietoa aiheesta?

Lihasmassan kasvattamisesta löytyy paljon tietoa. Asiansa tunteva personal trainer tai bodaaja osaa varmaan auttaa treenin tehostamisessa. Lisäksi kannattaa tutustua alan keskustelualueisiin ja asiantuntijoihin; esim. https://pakkotoisto.com/forums/ ja https://lihastohtori.wordpress.com/