yleistä

Tervetuloa blogiini

Sharing is caring!

Vahvemmat, suuremmat ja terveemmät lihakset ovat monen haave. Kyyninen sanoisi, että tämä johtuu nykyajan ihmisten ulkonäköä painottavasta ajatusmaailmasta, ihmisten esineellistämisestä tai muusta vastaavasta. Itse en usko tähän; lihakset ovat olemassa hyvästä syystä ja kyllähän kaunista kroppaa ihailtiin jo antiikin aikoina. Kyllä minäkin arvostan sitä, kun näen peilistä hyväkuntoisen kundin. Pääasiallinen syy intooni on kuitenkin hyvinvointi ja pidempi, terveempi elämä. Haluan vielä vanhanakin pysyä pystyssä ilman apuja mahdollisimman pitkään, mieluiten hautaan asti.

Olen Jaakko ja tällä blogilla jaan omia kokemuksiani lihasten kasvattamiseen liittyen. Vinkeillä tarkoitan yksinkertaisia konsteja pumppaamisen tehostamiseen ravitsemuksen ja muun pohjalta sekä perustietoa lihasten toiminnasta. Kerron myös omista treenitottumuksistani.

Artikkeleita pyrin julkaisemaan säännöllisin väliajoin. Uusimmat artikkelit näet heti tältä sivulta, vanhemmat löydät arkistosta. Voit myös lukea lisää minusta ja blogin synnystä sekä vastauksia blogiin liittyvistä kysymyksistä navigoinnista.

Lukemisen iloa — ja lisää lihasta!